torstai 19. elokuuta 2021

Onko ilmaista kasvohoitoa olemassa?

Kävin Metson parkkipaikalla etsimässä Liisaa (nimi muutettu). Joku nainen kärkkyi parkkipaikan reunalla. Kysyin, mutta hän ei ollut Liisa. Punainen auto pysähtyi kohdalleni, Liisa nousi kuskin paikalta ja antoi minulle rasian, jossa oli korvakorut. Naputtelin summan ja naisen puhelinnumeron maksujenvälitysjärjestelmään, palasin kotiin ja laitoin uudet korvakorut korviini. Suomalaiset ja puusta tehdyt, nettikirpparilta. Niitähän minulla ei ole ennestään kuin muutama. 

Joku nainen soitti ja tarjosi ilmaista kasvohoitoa. Hän puhui niin nätisti siitä, että he haluavat tarjota malliksi tunnin kestävän hoidon, joka ei velvoita mihinkään. Hoito on kuulemma ihana. Saattavat tarjota uutta hoitoa tai myydä rasvaa, mutta eivät aseella uhaten. Liike sijaitsee suuressa kauppakeskuksessa. Nyt minua vähän arveluttaa. Ehkä jätän vaan menemättä. Ensi viikko oli muuten täynnä ja laitettiin aika seuraavalle.

Iäkäs omaiseni on kuumeillut ja serpit (CRP) ovat koholla. Tänään hän oli halunnut lettuja, jota pidämme paranemisen merkkinä. 

En ole koskaan tajunnut, miten paljon aikaa toisen ihmisen asioiden hoitaminen vie. Kaupassa käyminen, apteekki, erilaiset palvelut, kaavakkeet, luvat. Lista on loputon. En ole osallistunut tähän vaan lusmuillut täällä parinsadan kilometrin päässä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla huijaus kyseessä tuossa kasvohoidossa... Etsisin ensin tietoa netistä, tätä on nyt ilmeisesti liikkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin Helsingissä varoitellaan agressiivisesta myynnistä näissä ilmaishoidoissa. Kun vielä oltiin konttorilla töissä, niin vertailtiin parhaita kommentteja kasvohoitotarjoukseen. Se oli: "Ei ole tarvetta!" Nythän ei oikein saa vertaistukea tämmöisessä pienessäkään asiassa työkavereilta...