Tampereella ei syödä pelkkää mustaa makkaraa. Trendikkäässä salaattibaarissa Hämeenkadulla mies siemailee vihreää leväliejua korkeasta lasista. Ravintolan smoothiet sisältävät kummallisia ainesosia kuten pakurikääpää ja siitepölyä.
Tämän päivän Aamulehti esittelee superruokaa ilman minkäänlaista kritiikkiä. Miltä maistuisi chorella, mikrolevä, joka sisältää runsaasti lehtivihreää? Tai MCT-öljy, raakasiemenlevite vai haluaisitko tänään herkutella chia-siemenillä? Ota ainakin pakurikääpäuutejauhetta!
Enää ei muuteta maailmaa, nyt hallitaan omaa elimistöä. Syömisensä ja sauvakävelynsä voi kirjata erilaisiin tietokoneohjelmiin ja tulostaa iloisiksi graafisiksi esityksiksi.
Tästä riittäisi vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa. On kuitenkin pakko lopettaa, jotta ehtii Telakalle ja Pakkahuoneelle.
2 kommenttia:
"Enää ei muuteta maailmaa, nyt hallitaan omaa elimistöä." Naulan kantaan! Aatteisiin ei uskota, mutta uskotaan goji-marjoihin.
Me muuten nuorena juotiin lientä, jota saatiin liuottamalla vehnänjyviä yön yli vedessä. Ei ollut hääppöisen makuista.
Lähetä kommentti